Beoordelingen

Oops! Ontbrekende veldset

Als je dit bericht ziet, betekent dit dat je een veldset aan het begin van je formulier wilt toevoegen . Je formulier zal mogelijk niet goed functioneren of weergegeven worden zonder één.

    Section

 

Verification

Ik ben zeer tevreden Rob heeft onze inductie kookplaat snel en vakkundig gemaakt.Heel fijn dat hij precies uitlegt en laat zien wat er vervangen is.
Heeropwitgoedservice is echt aan te bevelen qua prijs en qua kundigheid,

Mvg Marjon.

Rob is een eerste klas vakman. We hebben al verschillende keren van zijn diensten gebruikt gemaakt. Nu deed onze inductie kookplaat niets meer. Bleek voedingsprobleem en dit is direct door Rob gerepareerd voor een zeer schappelijke prijs.
Rob reageert snel, komt afspraken na en is zeer vakkundig. Kortom wij bevelen hem van harte aan!
Rob heeft mijn vaatwasser van Miele gemaakt .in Heiloo
Eerst een juiste diagnose gesteld, en dan snel en vakkundig aan de gang.
alles werkt weer Bedankt rop.

29-04-2020 Stompetoren
Hedenmorgen telefonisch contact gehad over eventuele reparatie aan de combi/magnetron. Na een uurtje stond de monteur voor de deur,euvel was snel verholpen, hierna nog wat extra service verricht. De kosten van de reparatie aan de combi/magnetron vielen enorm mee, ook het contact onderling werd als zeer prettig ervaren. Al met al een toppertje, zeker een aanrader voor witgoed reparatie ++++
Prima vakmanschap.

Onze droger deed niet meer wat hij behoorde te doen. Eerder Rob voor een ander technisch probleem ingeschakeld, toen waren we al heel tevreden met de geboden ondersteuning. Via het contactformulier in het weekend de vraag voorgelegd aan Rob, dezelfde dag kreeg ik bericht dat hij de volgende dag tussen een bepaald tijdsbestek langs zou kunnen komen. Heel fijn dat er korte lijnen zijn en er snel een afspraak in te plannen is. In ons geval moesten er onderdelen besteld worden, toen deze binnen waren is de reparatie snel en vakkundig verricht. Ook een ander technisch mankement aan onze wasemkap werd door Rob snel opgelost. Kortom Rob is een vakman die snel en nauwkeurig werkt, hij is eerlijk betaalbaar. Kortom hier een tevreden klant

Plaats een reactie